top of page

Vind nu een betere handleiding voor je eigen functioneren.

Bijgewerkt op: 19 jul. 2021


Je zal het wel herkennen: het is niet omdat je een goed boek leest over leiderschap, dat je een goed leider bent. Het is niet omdat iemand je 5 tips geeft over hoe je je meer tevreden kan voelen, dat je het daarna ook voelt.

Ik ben een coach die op maat werkt. En die zegt aan zijn klanten waar het op staat: als je wil veranderen, zal je dat zelf moeten doen. Ik help om de weg te ruimen, de motivatie te vinden en het belang te voelen. De rijkdom van het besef dat je in staat bent om zelf iets te veranderen in je gewoontes of manier van werken. Privé én professioneel, want dat hangt altijd samen.

We willen zo graag tips en tricks van een ander. Maar die zijn niet van ons en er is een beter idee: Creative Leadership Coaching. Daarin gaan we op zoek naar een betere handleiding van onszelf om optimaal te kunnen functioneren als leider.

In deze video schets ik wat creative leadership coaching inhoudt. Het is een begin. De rest leg ik je wel uit als we elkaar spreken.

Wil je meer info, neem contact !


27 weergaven0 opmerkingen
bottom of page