top of page

Warme Regen


Het gebeurt niet vaak dat ik tijd kan vrijmaken om in een studentenfilm mee te spelen. Maar vorige week stond ik op de filmset van "Warme Regen", het afstudeerproject van Laura Eyckmans aan het Ritcs in Brussel. Laura had me gevraagd de rol van Gijs te vertolken. Een rol met een heel verhaal maar zonder tekst.

Hoe klein de rol ook, de begeestering van Laura bij het maken van haar afstudeerproject en de wil om daarbij de perfecte cast samen te stellen was indrukwekkend. En op de set voelden Antje De Boeck, Line Pillet en ikzelf inderdaad dat het plaatje en de synergie onderling volledig klopte.

De overtuigingskracht van deze jonge cineaste was bijzonder groot en hartverwarmend. En de wil en het doorzettingsvermogen om er telkens het perfecte shot uit te persen was schoon om mee te maken.

Ik ben benieuwd naar het eindresultaat en ik hoop van harte dat de reeks -het is een pilot voor een tv serie- ooit ergens een kans krijgt.

114 weergaven0 opmerkingen
bottom of page