top of page

Alles Geven.


De meeste mensen kennen mij als televisiemaker of acteur. Dat is wat ik al bijna 25 jaar doe. Maar sinds een jaar of 2 is daar een heel belangrijk element bij gekomen. Zo belangrijk dat het nu het grootste stuk van mijn tijd in beslag neemt.

Ik volgde een ACTP-opleiding tot professional coach (bij The Training & Coaching Square) omdat ik iets terug wilde geven, voor al de mooie kansen die ik al gekregen heb in het leven. Ik weet het, dat klinkt wat melig en toch is het niet anders. Ik voelde dat een tijd van ‘geven’ is aangebroken. En nog steeds krijg ik van het coachen van mensen heel veel terug in de vorm van voldoening.

De term coach wordt te pas en te onpas gebruikt, dat maakt het moeilijker om uit te leggen wat ik precies doe. Laten we beginnen met te zeggen dat een coach niet iemand is die advies geeft, die zegt hoe je iets moet doen. Een coach is iemand die het beste uit jezelf haalt, die je potentieel maximaliseert, die verandering in gang steekt, die zorgt dat je perspectief verruimt. Omdat coaching echt he-le-maal op maat is, is het ook een hele creatieve job. Vandaar dat ik het wellicht zo graag doe.

Creativiteit is iets wat mij al mijn hele leven drijft en dus is het ook de motor geworden van de coaching die ik aanbied.

Ik coach leidinggevenden, bedrijfsleiders en ondernemers om een flexibele, creatieve en veerkrachtige leider te zijn die openstaat voor innovatieve ideeën, die de juiste werknemers aantrekt en bij zich kan houden om die innovatie teweeg te brengen. Leiders van morgen die een grote aandacht opbrengen voor mens en motivatie. (Meer)

Ik coach mensen om een loopbaan uit te bouwen waarin creativiteit centraal staat of een voorname rol speelt, omdat ze in zich de drang voelen om te creëren en te spelen. (Meer)

Tot slot coach ik mensen in mijn eigen sector: de media, omdat daar de druk en de lat zo hoog liggen, de concurrentie en de visibiliteit zo groot is, de nood aan authentieke en sterke mensen almaar groeit. Het is geen coaching die je leert presenteren of tv-maken. Het is een coaching die je begeleidt en meezoekt om iemand te zijn en te worden in dat werk. Vol zelfbewustzijn en zelfvertrouwen. (Meer)


Terwijl ik dit schrijf, voel ik het vuur in mij.

Omdat ik veel terug kan ‘geven’.

Omdat me dat dankbaar, trots en blij maakt.

Wil je alles zien wat ik jou kan geven?


100 weergaven0 opmerkingen
bottom of page