top of page

Vernieuwde website online!


Heel even een shout out aan al wie hierbij betrokken was: mijn vernieuwde website johanterryn.com staat online. Mooier, duidelijker en gemakkelijker dan ooit tevoren... Ik ben blij, trots en dankbaar.

Wat kan jij op deze site vinden?

De Coach

Sinds kort ben ik helemaal gecertificeerd als coach! Kleine joepie toch na een intensieve opleiding, die rechtstreekse accreditatie oplevert bij het International Coaching Federation.

Ik wil mijn kennis en ervaring graag inzetten op drie domeinen en bied dan ook drie types coaching trajecten aan. Je leest ook ervaringen van mensen die mij al kennen als coach.

De Speler

Op de site ook alle info over mijn theaterprojecten, zoals de herneming van "De Ingehuurde Man" in het voorjaar van 2019 en het eenmalige "Datum Zonder Date" op 14 februari in de Arenbergschouwburg.

Je vindt hier foto's, reacties en persartikels. En de speellijst natuurlijk.

(Er zijn nog tickets beschikbaar in CC De Kern, in Wilrijk! En er komt ook nog een datum aan in De Kopergieterij in Gent!)

De Blog

Wekelijks lees je hier een kort verhaal over de thema's die mij bezighouden. Je vindt hier ook de Middagjournaals die ik schrijf voor Radio1, Nieuwe Feiten. De week van 8 oktober ben ik daar alvast weer van de partij.

Je kan me makkelijk contacteren indien je meer info wil, via het contactformulier.

Of je kan de voorstelling boeken, via mijn agent David bij Postbus 11.

Feedback is altijd welkom. Met dank voor je aandacht, Johan


53 weergaven0 opmerkingen
bottom of page