top of page

Publieksreacties en Pers na de première van 'De Ingehuurde Man'


Ook al speel je verschillende 'inloop-voorstellingen' om je draai gevonden te hebben en is het al lang geen 'eerste voorstelling' meer, een première is altijd een beetje zweten. Een avond waarop twee jaar schrijven en uitvoerig repeteren en inspelen samenvallen en iedereen er zijn gedacht over kan en mag vormen. Groot is dan ook de ontlading wanneer je tijdens het spelen merkt dat het publiek in zijn nopjes is, dat je zelf vleugels hebt en vooral wanneer na afloop iedereen een bijzondere avond blijkt te hebben beleefd. Hier vind je alvast enkele eerste reacties. Bedankt. u was een fijn publiek.

De Standaard, maandag 4 december 2017

Twitter, zaterdag 2 december 2017

Radio 2, vrijdag 1 december 2017

Gazet Van Antwerpen, donderdag 30 november 2017

Focus Knack, 6 december 2017

238 weergaven0 opmerkingen
bottom of page