top of page

The Only Way is Top


Er was eens… een kleine jongen van 6 die thuis op de vensterbank kroop, de gordijnen als theaterdoek gebruikte en zijn eigen verhaal verzon.

Als kind voelde ik al al de zin én de nood om mensen te raken met emoties: de lach en de traan.

Verhalen vertellen. Verhalen ontwikkelen.

Ik doe het al meer dan 20 jaar en meer dan graag in mijn TV- en theaterwerk.​

Daarbij heb ik mezelf altijd graag voor een buitengewone uitdaging geplaatst. Of het nu ging om improviseren, of als onervaren rookie live op radio en TV te presenteren of een docu-reeks te gaan filmen in een land met een militair regime. Of het nu ging om presenteren in het Duits of helemaal solo als acteur voor een publiek te gaan staan: altijd opnieuw moest ik eerst mezelf overwinnen en daarna ook het publiek. De kans op falen was altijd in de buurt.

Mensen die mij bezig hebben gezien in het theater vertrouwen mij achteraf vaak toe: “Ik zou het niet kunnen”. Maar ik weet beter. Mensen zijn in staat de dingen te bereiken die ze écht willen bereiken.

Als gecertificeerd NLP coach leg ik mij dan ook toe op het begeleiden van mensen die buitengewone prestaties moeten leveren of ongewone keuzes moeten maken, die een doel willen bereiken.

Of het nu om acteurs en presentatoren gaat, bedrijfsleiders, wetenschappers, starters of politici, ieder mens met een ambitieus doel kan de nodige coaching gebruiken om zijn persoonlijk potentieel te maximaliseren en op die manier sneller zijn doel te bereiken. De afgelopen jaren deed ik dat vooral binnen de media met TV-gezichten als Laura Tesoro en Julie Van den Steen. Maar ook buiten de media zijn mensen met ambitieuze doelstellingen gebaat met iemand die hun potentieel maximaliseert en zo hun persoonlijk verhaal helpt verwezenlijken.

Laura Tesoro: "Ik werd met de liveshows van Belgium's Got Talent in het diepe gegooid en daar had ik me geen betere coach voor kunnen wensen. We hebben samen gezocht naar hoe ik voor de camera een presentatrice kon zijn, maar toch ook nog Laura. Hoe vertel ik de dingen als presentatrice maar toch nog in mijn eigen woorden? En op welk tempo, en met welke intonatie... het was super fijn om echt persoonlijk gecoacht te worden. Weten dat er altijd iemand naast de camera klaar staat voor je, geeft een heel veilig gevoel."

Via het Contact formulier op deze website kan u vrijblijvend inlichtingen vragen ivm mijn coaching. Ik zal dan snel contact met u opnemen.

131 weergaven0 opmerkingen
bottom of page