top of page

Nieuwe voorstelling in de maak


Een nieuwe voorstelling is in de maak. Altijd spannend. Bovendien, het is mijn tweede, ze moet 'bevestigen'. Heel af en toe hou ik 'lezingen', om te weten hoe ver ik sta. Dan nodig ik wat vrienden uit met een ongezouten mening en goede smaak. En die luisteren dan anderhalf uur naar wat ik vertel. Voor mij is dat een beetje afzien. Want een publiek van 300 man ergens in een zwart gat of een publiek van 2 man die op een meter van je zitten is toch iets helemaal anders.

Voor de foto trok ik mijn beste pak aan :-)

Ik heb een uur onder de douche gestaan, terwijl mijn goede vriendin Liesbet Peremans de foto's trok. Ik ben er nog niet helemaal uit of dit de affichefoto wordt. Ook die keuze is niet gemakkelijk...

51 weergaven0 opmerkingen
bottom of page