top of page

MEDIA COACHING & TRAINING

Probeer maar eens iets uit te stralen als je niet van binnen straalt. 

Om als host zo authentiek mogelijk voor een camera te staan moet je in staat zijn om afstand te doen van zelfoordelen, onzekerheden en persoonlijke remmingen, en een diep zelfbewustzijn en zelfvertrouwen opbouwen. Een focus vinden die je controledwang, spanningen en remmingen overstijgt.

Een evenwicht vinden tussen gezonde spanning en ontspanning. 

Mensen in de media moeten presteren op momenten van hoge druk en willen daarbij altijd in beste staat van paraatheid aantreden.

Ze willen evolueren in waar ze goed in zijn en achter zich kunnen laten wat voor hen niet werkt.

Dat vraagt een groot inzicht en zelfbewustzijn.

De afgelopen jaren ontwikkelde ik een methode om met hen te werken, vanuit mijn kennis en ervaring als TV-maker en -presentator en de technieken uit mijn opleiding tot professional coach en systemisch coach.

Die methode omvat :

1. Ontwikkeling van een ruimer perspectief

2. Coaching op zelfbewustzijn, remmingen, zelfvertrouwen en prestatieparaatheid

3. Setbegeleiding en Mediatraining

Ontdek de geboren verteller in jezelf.

Daarnaast werk ik in coaching trajecten intensief samen met ondernemers en academici om de geboren verteller in zichzelf te ontdekken zodat ze hun publiek kunnen inspireren. 

Dit omvat een zoektocht naar het nodige zelfbewustzijn en zelfvertrouwen en een afrekenen met de stress en spreekangst die je hart in je keel doet kloppen wanneer je voor een publiek komt te staan.

Regelmatig verzorg ik in company opleidingen 'Spreken met Vertrouwen en Impact', recent onder andere bij Huis Voor Veerkracht en LDV United.

PRAKTIsCH

Dit is een aanbod op maat. Gelieve uw vraag door te sturen, dan neem ik snel contact.

"Johan is een toegewijde coach, rustgevend en open-minded, die zelf bakken ervaring heeft in het vak, en dat is heel fijn om van te leren." - Danira Boukriss Terkessidis, presentatrice VRT

"Jarenlang ging ik het spreken uit de weg omwille van een diepliggende angst waarvan ik de oorzaak niet kende. Dankzij deze  coaching ben ik er uiteindelijk in geslaagd om die moeilijke barrière te doorbreken.

Ik ben Johan ontzettend dankbaar voor zijn rol in dit belangrijk groeimoment als ondernemer én als mens."

Ashley Vandervondelen, ondernemer, Horeca Agency

bottom of page