CREATIVE

LEADERSHIP

COACHING

UPGRADING THE LEADERS.

Ons besturingssysteem als mens heeft af en toe een upgrade nodig. Zeker wanneer we de leiding nemen. Over een organisatie of over ons eigen leven. Om optimaal te functioneren heb je meer dan alleen kennis en ervaring nodig, wil je creatief kunnen inspelen op de complexe wereld die ons omringt.

 

Creative Leadership Coaching begint bij de bereidheid om je oude routine in vraag te stellen en de beslissing om een upgrade te doen. 

 

In deze coaching sessies maken we potentieel en energie vrij om nieuwe inzichten, perspectieven en mogelijkheden te onderzoeken. We genereren inzicht, focus en vastberadenheid om verandering mogelijk te maken. Leiderschap vraagt niet alleen moed en toewijding, maar ook erg veel flexibiliteit en creativiteit. Aan de top staan kent vele persoonlijke uitdagingen. 

Reflectie is daarom één van de belangrijkste instrumenten als leider.

Het gevoel om met hernieuwde energie en inzichten verder te kunnen groeien, is onbetaalbaar. 

MEDIACOACHING &TRAINING

INSPIRING THE SPEAKERS.

Wil je graag professioneel een publiek kunnen inspireren? Dan laat ik jou de geboren verteller in jezelf ontdekken, zodat je authentiek je verhaal kan brengen. Je kan ook komaf maken met de stress en angst die je overvalt wanneer je voor een publiek komt te staan.

Vraag hier je e-brochure "Inspirerend spreken met vertrouwen en impact"aan. 

COACHING THE STARS.

Wanneer je in de media werkt en op hoog niveau moet performen, wil je graag open bloeien voor de camera, achter de microfoon of op een podium. Zelfvertrouwen en zelfbewustzijn zijn daarbij de sleutel.

Daarnaast moet je ook mentaal paraat zijn voor deze hoge-druk-job. 

Als de show moet doorgaan, kan de showmaster maar best in topvorm zijn. Qua mindset én voorbereiding.

Viktor Verhulst, Laura Tesoro, Danira Boukriss Terkessidis, Niels Destadsbader, Kamal Kharmach, Kat Kerckhofs, Bartel Van Riet, Julie Van den Steen, Jani Kazaltzis en Sandra Bekkari weten al hoe ik hiermee aan de slag ga, want zowel VRT, VTM als VIER maken gebruik van mijn diensten.

CREATIVELIFE

COACHING

HOE CREATIEVER HOE LIEVER.

Wanneer je een creatieve loopbaan hebt of zou willen, of wanneer je  het creatieve luik er meer in wil integreren, is er Creative Life Coaching.

 

Binnen een context van grote concurrentie, onzekere tewerkstelling, publieke beoordeling, stress en druk ontstaan vaak ook vragen rond zelfvertrouwen en zelfwaardering. Wat is mijn potentieel?  Ben ik wel genoeg? Hoe rijm ik dit veeleisende bestaan met mijn omgeving? Is het allemaal de moeite waard? En hoe blijf ik mijn creativiteit en drive levendig houden?

 

Creative Life Coaching is voor particulieren en bekijkt zowel de creatieve loopbaan als de balans tussen leven en werk.