top of page

MEDIACOACHING &TRAINING

INSPIRING THE SPEAKERS.

Wil je graag professioneel een publiek kunnen inspireren? Dan laat ik jou de geboren verteller in jezelf ontdekken, zodat je authentiek je verhaal kan brengen. Je kan ook komaf maken met de stress en angst die je overvalt wanneer je voor een publiek komt te staan.

Vraag hier je e-brochure "Inspirerend spreken met vertrouwen en impact"aan. 

COACHING THE STARS.

Wanneer je in de media werkt en op hoog niveau moet performen, wil je graag open bloeien voor de camera, achter de microfoon of op een podium. Zelfvertrouwen en zelfbewustzijn zijn daarbij de sleutel.

Daarnaast moet je ook mentaal paraat zijn voor deze hoge-druk-job. 

Als de show moet doorgaan, kan de showmaster maar best in topvorm zijn. Qua mindset én voorbereiding.

Jens Dendoncker, Viktor Verhulst, Laura Tesoro, Danira Boukriss Terkessidis, Niels Destadsbader, Maaike Cafmeyer, Kamal Kharmach, Kat Kerckhofs, Julie Van den Steen, Jani Kazaltzis en Sandra Bekkari weten al hoe ik hiermee aan de slag ga, want zowel VRT, VTM als PLAY4 maken gebruik van mijn diensten.

CREATIVE
LEADERSHIP
COACHING

UPGRADING THE LEADERS.

Ons besturingssysteem als mens heeft af en toe een upgrade nodig. Zeker wanneer we de leiding nemen. Over een organisatie of over ons eigen leven. Om optimaal te functioneren heb je meer dan alleen kennis en ervaring nodig, wil je creatief kunnen inspelen op de complexe wereld die ons omringt.

 

Creative Leadership Coaching begint bij de bereidheid om je oude routine in vraag te stellen en de beslissing om een upgrade te doen. 

 

In deze coaching sessies maken we potentieel en energie vrij om nieuwe inzichten, perspectieven en mogelijkheden te onderzoeken. We genereren inzicht, focus en vastberadenheid om verandering mogelijk te maken. Leiderschap vraagt niet alleen moed en toewijding, maar ook erg veel flexibiliteit en creativiteit. Aan de top staan kent vele persoonlijke uitdagingen. 

Reflectie is daarom één van de belangrijkste instrumenten als leider.

Het gevoel om met hernieuwde energie en inzichten verder te kunnen groeien, is onbetaalbaar. 

bottom of page